Juvenilja

Juvenilja

  • Category: Food & Drink
  • Release Date:
  • Current Version: 1.1
  • Adult Rating: 4+
  • Developer: Juvenilja
  • Compatibility: Android
  • Links: Google Play Store
$ 0

Juvenilja App

Aplikacioni Juvenilja® është një mënyrë e shpejtë për të porositur ushqimin tuaj të preferuar në çdo orë të ditës. Sistemi i pikëve ju mundëson të përfitoni zbritje pas çdo 200 pikëve të grumbulluara në porositë tuaja duke kursyer konsiderueshëm para pas çdo blerje. Delivery Personalizoni dhe vendosni porosinë tuaj dhe ne menjëherë jua dërgojmë me flotën tonë. Shpërblime Ndiqni Pikët tuaj dhe shlyeni Shpërblimet duke i përdorur brënda afatit. Merrni oferta të personalizuara si një anëtar i Juvenilja®. Gjithashtu pasi të keni përdorur një herë 200 pikë ju përfitoni një surprizë për ditëlindjen tuaj. Tracking Mund të shikoni në kohë reale porosin tuaj se ku ndodhet motoristi. Share Juvenilja Ndajeni Aplikacionin Juvenilja® me miqt tuaj dhe ju të dy përfitoni pikë shtesë në porosin e radhës. Rezervimi Mund të rezervoni nga aplikacioni Juvenilja® drekën ose darken tuaj në ditën dhe orën e preferuar. Sugjerimi i Shefit Pjata javore të personalizuara e bëjnë edhe më të larmishme zgjedhjen tuaj për të provuar specialitete nga kuzhina jone e mrekullueshme. Menu Preferuar Mund të ruani artikujt e preferuar ne Home për të ri-porositur ato.

Juvenilja app screenshots

Juvenilja app reviews